stamboomforum

Forum logoHelpdesk » afbeeldingen die worden geblokkeerd opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-marie-stolzenbach/

Gisteren een nieuwe versie ge-updated. Daarna de bijbehorende afbeeldingen ge-updated. Hiervan ruim 100 afbeeldingen geblokkeerd vanwege privacy. Deze blokkering is niet terecht. De afbeeldingen betreffen openbare personen.

mvg

Jan van Hoek

Jan van Hoek - 28 jun 2023 - 12:09

Dag Jan, kun je 'n voorbeeld delen met link of schermafdruk van 'n pagina waar 'n afbeelding ontbreekt?

Welke afbeelding had daar moeten staan? 

Hoe luidt de foutmelding precies? Graag 'n schermafdruk delen.

Pauline Berens Rutenbrock - 29 jun 2023 - 15:40

Dag Pauline,

Ik heb inmiddels een nieuwe versie ge-updated, waarin ik alle personen die nog leven heb geblokkeerd. Toch waren er nog ruim 80 personen die vanwege privacy zijn geblokkeerd. Die ben ik nu een voor een aan het bevestigen dat ze zijn overleden. Blijkbaar wordt het vinkje overleden bij de omzetting naar gedcom gemist en worden alle personen geboren na 1923 (en daarvoor) waarvan geen overlijdensdatum bekend is, geblokkeerd.

Ik heb overigens geen foutmelding ontvangen. Alleen de bekende meldingen bij afbeeldingen waar ik naar moet kijken.

Jan van Hoek - 29 jun 2023 - 15:58

Sinds 'n paar maanden wordt het keuzevakje waarmee je in 'n stamboomprogramma aangeeft dat iemand overleden is idd genegeerd door GO. Het werd te gemakkelijk aangevinkt volgens Bob Coret. De privacy-regels vind je op

https://www.genealogieonline.nl/help/item.php/5

Is daarmee je probleem opgelost?

Pauline Berens EBBI - 29 jun 2023 - 16:13

Dag Pauline,

Ik begrijp dat ik moet accepteren dat GO het vinkje negeert. Ik vind wel dat de regels te ruim worden aangehouden. Als iemand meer dat honderd jaar geleden is geboren, mag de geboorteakte wel worden geplaats, maar de persoon blijkbaar niet. Raar.

Bedankt voor het antwoord.

Jan van Hoek - 29 jun 2023 - 16:59


Mensen worden steeds ouder. De kans dat je de privacy schendt van 100-plussers stijgt. Dus er is veel voor te zeggen om de termijn langer te maken dan 100 jaar.

Pauline Berens EBBI - 29 jun 2023 - 17:41







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu