stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Zelf toevoegen WO2 slachtoffer lukt niet opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/wo2slachtoffers/toevoegen.php

Ik probeer Alphons Gerhard Bos toe te voegen als WO2 slachtoffer, maar nadat ik de naam heb toegevoegd (en deze door GO herkend word) gebeurt er niets als ik vervolgens [Toevoegen+] aanklik en zie ik alleen maar 2 eerder door mij handmatig toegevoegde personen.

Merkwaardig is ook dat deze Alphons Gerhard Bos niet automatisch door GO als WO2-slachtoffer wordt herkend, hoewel hij met exact dezelfde naam staat vermeld op de website van de Oorlogsgravenstichting.

Jan Verkade - 14 aug 2023 - 10:18

Dag Jan, 

1) Kun je 'n willekeurige andere persoon uit je publicatie wel opvoeren als WOII-slachtoffer? Dat lukt mij wel namelijk, om te checken of je probleem reproduceerbaar is, niet dus. Snel weer verwijderd.

2) Kies je Alphons Gerhard Bos wel in de keuzelijst voordat je op Toevoegen klikt?

3) Kun je 'n schermadruk delen van het moment dat je Alphons Gerhard Bos in de keuzelijst gekozen hebt?

Pauline Berens EBBI - 14 aug 2023 - 12:23

Een willekeurige andere persoon aanwijzen lukt wél; specifiek met genoemde Alphons Gerhard Bos werkt het (ook vandaag) niet.

Voor het overige heb ik alles precies volgens de instructies gedaan (zoals je ook min of meer al uit mijn melding lezen kunt; o.a. dat de persoon na het toevoegen wél herkend wordt door GO, maar dat klikken op [Toevoegen+] niet tot resultaat leidt).

Jan Verkade - 15 aug 2023 - 10:23

Mensen kunnen wel zeggen dat ze iets volgens de handleiding hebben gedaan, maar tijdens het onderzoeken van 'n probleem probeer ik toch die onzekere factor uit te schakelen door schermafdrukken te vragen etc.:-) Wil je eens 'n andere browser proberen? De cache legen van je browser en opnieuw inloggen op GO? Als dat niet helpt de meer rigoureuze oplossing: Alphons Gerhard Bos opnieuw aanmaken in je stamboomprogramma en je GEDCOM opnieuw uploaden.

Pauline Berens EBBI - 15 aug 2023 - 11:33


Dat het toevoegen (stilletjes)  niet lukt komt in dit geval omdat meneer Bos al "in de lijst" van WO2slachtoffers binnen uw publicatie voorkomt, maar is afgewezen (zie https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/wo2slachtoffers/lijst.php?bevestigd=2&p=1) Er had een melding moeten komen (die moet ik nog inbouwen). Voor nu kunt u via de voornoemde link de de gevonden suggestie alsnog bevestigen.

Bob Coret - 22 aug 2023 - 16:08







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu