stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Oorlogslachtoffers opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/wo2slachtoffers/?id=6778&ibc=0.dqgjk9hgcvjq79v67000ucao8b

Via bovenvermeld internetadres werd mij meegedeeld dat er in mijn stamboom een aantal personen zijn gevonden die als oorlogslachtoffer kunnen worden aangemerkt. 

Als ik de personen aanklik krijg ik een 
Suzanne (1908-1944)
Suzanne (1906-1944)

Maar die Suzanne vind ik niet in mijn stamboom.
Wel kom ik als ik de eerste aanklik op een pagina waar een Giel Ummels vermeld wordt en van hem heb ik gegevens uit de oorlog
Idem bij de Suzanne 1906-1944 daar kom ik bij een Joseph Jacobus Slangen terecht die is vermoord omdat hij illegaal geslacht had, hetgeen als "bedrijfsongeval" werd vermeld.

Blijft de vraag wie is Suzanne, is dat een van jullie medewerkers?

Voorts nog iets anders: er staat tevens dat een Frans Hubert Jozef Lipperts oorlogsslachtoffer is en of dat dezelfde is die in mijn stamboom voorkomt. Maar het is niet dezelfde, wat niet weg neemt dat de persoon wel voorkomt in de akten van oorlogslachtoffers alleen is dat een heel andere persoon. Die in mijn stamboom stamt uit Voerendaal degene die jullie aanbieden komt uit het noorden van Nederland. Jullie vragen alleen of wat jullie leveren klopt. Daar moet ik ja op antwoorden maar het is niet de persoon die in mijn gegevens voorkomt/

Jan Meys1947 - 1 okt 2023 - 17:28 (laatst bijgewerkt 1 okt 2023 — 17:59 door auteur)

Hallo Jan,

Als je een link plaats naar een beheerpagina, kan ik daar als lezer niets mee, omdat Genealogie Online me dan met mijn eigen account inlogt, en me doorstuurt naar de beheerpagina van mijn eigen stamboom. Ik kan dus niet zien waar je het over hebt.

Nou was de vraag waarschijnlijk niet voor mij bedoeld, omdat ik niet op de helpdesk werk,

vriendelijke groeten,

Enno

Enno Borgsteede - 1 okt 2023 - 18:53

Volgens mij is dit het zelfde probleem als bij: Fout in link WO2 slachtoffers bevestigen

Gerrit Scholl - 1 okt 2023 - 21:43


Er werden verkeerde naam bij de matches gezet. In dit geval was het ID van de persoon Peter Gerardus Bervoets (1888-1940) maar de naam die bij deze match werd getoond Suzanna (in uw dataset de persoon met ID I517843). Ik heb de weergegeven namen in de matched gecorrigeerd op basis van de namen zoals deze voorkomen in uw publicatie. Kunt u kijken of https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/wo2slachtoffers/ nu klopt?

Bob Coret - 6 okt 2023 - 15:50De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu