stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Vervanging foto opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Familie Archivaris (via Chrome browser)

Hallo, vraagje, bestaat er ook een mogelijkheid om een geplaatste foto te vervangen door een verbeterde versie? Ik bedoel daarbij alleen de foto en dus niet de beschrijving of de reacties. Ik ben de familiearchivaris van het archief.

Bij voorbaat dank,

Groet,
Hans van Gunst

Hans van Gunst - 1 dec 2023 - 11:55

Gaat het om Uw profielafbeelding, een foto in een topic, of een foto in Uw bestand GO?

Indien in GO door in uw stamboomsoftware op uw PC een nieuw Ged-Com bestand aan te maken, waarin door U de niet gewenste foto is verwijderd en de nieuwe aangepast..

Everardus Rollema - 1 dec 2023 - 12:45 (laatst bijgewerkt 1 dec 2023 — 15:02 door auteur)

Hallo, dank voor uw reactie, het gaat om een foto die geplaatst is in het familiearchief door een van de leden en die door mij is verbeterd met behulp van een foto beheer programma. Ik wil die verbeterde foto verwisselen met de bestaande foto in het archief. Ik ben de familiearchivaris. 

Hans van Gunst - 1 dec 2023 - 15:53

Dag Hans, ik heb het even geprobeerd. Volgens mij kan 't niet exact wat je wilt, d.w.z. het lukt niet 'n bepaalde afbeelding in 'n willekeurig bericht te vervangen door 'n andere. Maar wat wel kan en uiteindelijk hetzelfde effect heeft:

  • Voeg de nieuwe afbeelding in 'n nieuwe reactie toe.
  • Verwijder de reactie met de oude afbeelding. Indien de afzender extra info had toegevoegd kopieer die eerst naar je nieuwe reactie. Verwijderen betekent namelijk de hele reactie verwijderen, dus afbeelding en toelichting. Schrijf er bij wie de info heeft aangeleverd, wel zo transparant.

Laat even weten of je nog hulp nodig hebt.

Pauline Berens EBBI - 1 dec 2023 - 16:47

Hartelijk dank voor uw reactie, ik denk ook dat het op die manier gaat, ga dat morgen uitproberen,  ik laat u weten of dat gelukt is.

Met vriendelijke groet, Hans van Gunst 

Hans van Gunst - 1 dec 2023 - 16:55


Hallo, beetje omslachtig maar lukt wel. Bedankt voor de assistentie. 

Groet, Hans van Gunst 

Hans van Gunst - 2 dec 2023 - 13:47







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu