stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Lege aanknopingspunten met andere stambomen opgelost



Profiel afbeelding

Ik heb mij door 2000 aanknopingspunten met andere stambomen heengeworsteld. Nu eindig ik met 69 aanknopingspunten die leeg zijn. Zie plaatje. Iemand een idee?

 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

leen couprie - 20 jan 2024 - 18:39

Dag Leen, een slordige rekenfout in het aantal aanknopingspunten zo te zien, maar geen probleem, je kunt dit verschijnsel negeren volgens mij. Bij mij staan er in de categorie "Nog niet bekeken door u, maar wel door de ander" nog 846 aanknopingspunten, om je melding te reproduceren zou ik die allemaal af kunnen handelen, maar dat is me nu teveel werk. 

Pauline Berens EBBI - 21 jan 2024 - 10:49

Bij mij treedt dit op als ik bij bepaalde publicaties gekozen heb voor negeren: dan worden ze niet getoond maar wel geteld...

Reinoud van Wijk - 21 jan 2024 - 14:01

Bedankt Reinoud.

Leen, heb je ook bepaalde publicaties genegeerd? Zoja, als je dat negeren ongedaan maakt klopt de telling dan wel?

Inmiddels zelf 'n publicatie eerst verborgen en vervolgens weer getoond, tussendoor de telling bijgehouden en naar de laatste pagina gegaan. Telkens klopte de telling, ook als ik selectievakje Met Bronvermeldingen aan vink en ook als ik alleen de aanknopingspunten bekijk met 1 bepaalde publicatie. Zie nu dat Leen selecteert op Alle Maanden, dat ga ik nog even uitproberen... 

En jawel, bij de combinatie Alle Maanden en 1 bepaalde publicatie kan ik het verschijnsel dat Leen beschrijft reproduceren. Als ik naar pagina 1340 ga zie je dat daar geen aanknopingspunten getoond worden. Dat is op de resterende pagina's ook zo.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Tja, als via Alle Maanden het verschijnsel te reproduceren is, in welke maand(en) ging de telling dan precies fout? Wordt vervolgd...

Mei 2023:-)

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Leen, wil je ook 'ns selecteren op mei 2023 en alle publicaties?

Pauline Berens EBBI - 21 jan 2024 - 14:38 (laatst bijgewerkt 21 jan 2024 — 16:01 door auteur)

Pauline, ik heb alle publicaties geselecteerd. Dat is het dus niet. Maar: ook bij mij gaat het in Mei fout. 
daar zitten er 58 van de 69. En in augustus de overige 11. Vreemd. Ik ga er niet van wakker liggen. Ik moest alles opnieuw doen omdat ik per ongeluk een lege gedcom had geupload. Dat heb ik nunachtercde rug. Ik laat deze 2 maanden schieten en doe het verder weer per maand. Bedankt.

 

ik laat hem wel openstaan , misschien dat de helpdesk interesse heeft

leen couprie - 21 jan 2024 - 16:46


Reinoud, bedankt. Helaas is dat bij mij niet de oorzaak.  
 

leen

leen couprie - 21 jan 2024 - 16:48







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu