stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » New FamilySearch



Profiel afbeelding

In Salt Lake City wordt al meer dan een jaar gewerkt aan een nieuwe web site en een nieuwe database, waarmee je vanuit de programma's die daarvoor zijn aangepast direct contact kan maken, om gegevens te vergelijken, en als je wilt ook toe te voegen aan die database.

Het systeem is nu alleen nog voor leden van de LDS beschikbaar, en nog niet overal, maar het ziet er heel interessant uit, omdat je gegevens kan delen en vergelijken met de bijdragen van anderen op een hele open manier.

Waar ik nu erg nieuwsgierig naar ben is of er al Nederlandse programmeurs zijn die zich hiermee bezig houden, zodat er bijvoorbeel een koppeling kan worden gemaakt vanuit Aldfaer of GensData Pro, om maar even een paar programma's te noemen. De techniek is allemaal web 2.0, en de documantatie is gratis beschikbaar bij de LDS. Voor het door mij gebruikte PAF zal de koppeling er zeer waarschijnlijk niet komen, en dat betekent dat ik t.z.t. misschien zal moeten overstappen op Ancestral Quest of zo.

De homepage van dit al staat hier, met hier een pagina over de producten die het nu al ondersteunen.

Vraag voor Rob Hubert als die meeleest:

Beste Rob,

Weet jij of er bij Legacy al aan een uitbreiding gedacht wordt? Werk je zelf ook al met de nieuwe site?

vriendelijke groeten,

Enno

Enno Borgsteede - 31 dec 2008 - 12:32







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu