stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Aldfaer Versie 4.2 beperkingen



Profiel afbeelding

verwijdert

Herman - 12 mei 2010 - 12:37

Beste Herman,

Voor wat betreft uw GEDCOM vraag:

Ik raad u aan hoofdstuk 'Gegevens uitwisselen met GEDCOM' van de meegeleverde Help van Aldfaer er nog eens zorgvuldig op na te slaan. Daar staat duidelijk beschreven dat Aldfaer GEDCOM standaard 5.5 ondersteund. Bovendien wordt dit in de inleiding van de beschrijving van de tags nog eens herhaald en wordt duidelijk uitgelegd dat 'eigen' Aldfaer tags voorafgegaan worden door een underscore _. In de tabel van tags staat er bij die tags nog eens de tekst 'Eigen Aldfaer tag.

Voor wat betreft het koppelen van meerdere bestanden tegelijk aan een persoon, dit staat al een tijdje op de wensenlijst van Aldfaer (zie website van Aldfaer).

De systeemeisen van Aldfaer staan eveneens beschreven in de meegeleverde Help.

Aldfaer werkt onder Windows 95, 98, Millennium (in 32 bit Protected Mode om lange bestandsnamen en extensies te kunnen ondersteunen), Windows XP, 2000, NT, Vista. Nog niet beschreven, maar ook in Windows 7. Dus niet onder Windows 3.1 (of Windows For Workgroups 3.11)/

Een 386 Processor (of platform) heeft overigens niet speciaals iets met Windows 3.1 van doen, toevallig was dit OS er in de tijd van de 386 processor. Windows 95 werkt echter net zo goed op een 386/DX processor. Maar ook nog op een 386/SX, hoewel de prestaties dan iets langzamer kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Ronald Balhan

Ronald Balhan - 13 mei 2010 - 00:46


verwijdert

Herman - 13 mei 2010 - 11:26







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu