stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Groentje zoekt programma



Profiel afbeelding

Dag allemaal,

Ik ben bang dat deze vraag al een miljoen keer is gesteld, maar... welk gratis programma voor genealogie werkt goed en heeft GEEN verplichte publicatie functie?

Ik had Family Tree Builder maar daar zit een spiekfunctie in, volgens mij. Ik had een nepkind opgevoerd onder de naam Boere L. en die vond ik "zo maar in ene" terug online......Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Ik had alles op NIET publiceren gezet, en dat is toch gebeurd

Dus nu alles eruit gegooid en ik zoek een ander betrouwbaar programma

Ik ben nieuwsgierig naar jullie ervaringen met andere programma's

Fijne Feestdagen!

Sandra Klerks- van Bodegom - 23 dec 2010 - 15:03

Ik denk dat Aldfaer op dit moment het beste en populairste gratis programma is in het nederlands taalgebied. Met dat programma kan niets direct op internet geplaatst worden, dus als je dat soort functionaliteit zoekt heb je hier niets aan.

K.J. van Veen - 23 dec 2010 - 22:57

Beste Van Veen,

Nee, eigenlijk vind ik die publicatie-optie niet handig en zoek dat dus niet. Ik ga Aldfaer proberen, merci!!

groet,

Sandra

Sandra Klerks- van Bodegom - 24 dec 2010 - 11:49

.

Herman - 24 dec 2010 - 21:57

@Sandra Klerks, Ik kan u verzekeren dat een "spiekfunctie" er absoluut niet in zit. Tijdens het opslaan van uw project wordt er gevraagd of u deze tevens online wilt publiceren. Dit is geen verplichting, u kunt kiezen tussen ja en nee. Mocht u later van gedachten veranderen dan kunt u dit zowel online op uw familiesite als offline in FTB wijzigen. In uw geval is het zeer waarschijnlijk dat het vanuit FTB gepubliceerd is. Mochten er verdere vragen of onduidelijkheden zijn neemt u gerust contact met ons op.

Denie - MyHeritage.com Nederland - 18 jan 2011 - 20:51


Ik zou willen adviseren om ten alle tijde Aldfaer te gebruiken.

Een programma waar je alleen invult wat je zelf wilt, geen ''lege'' fotolijstjes overhoudt bij middeleeuwse voorouders enz.

Julius - 16 feb 2011 - 23:12







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu