stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » _UID, _UPD en _RIN gegevens in phpgedview



Profiel afbeelding

Ik heb vanwege een grote toevoeging van gegevens mijn gedcom bestand geimporteerd in Family Tree Builder (FTB). Daarna heb ik het bestand geëxporteerd en weer geïmporteerd op mijn site in phpgedview.

Nu zijn aan alle personen en gebeurtenissen _UID, _UPD en _RIN gegevens toegevoegd door FTB en die zijn zichtbaar op de site. Voorbeeld: http://www.e2xl.nl/stamboom/individual.php?pid=I199&ged=hendrikx20110219.ged.

Dat ziet natuurlijk niet uit en de lezers hebben hier niets aan. Bestaat er een mogelijkheid in phpgedview om deze gegevens bij de import over te slaan? Of om deze niet te tonen? Ik heb weinig zin natuurlijk om al deze gegevens handmatig uit het gedcom bestand te verwijderen.

Jamie Hendrikx - 20 feb 2011 - 11:09

Bestaat er in FTB geen mogelijkheid om een GEDCOM bestand zonder deze specifieke FTB velden te exporteren of raakt u dan ook andere velden kwijt? Dan kunt u namelijk volstaan met het maken van een nieuwe GEDCOM vanuit FTB.

Ronald Balhan - 20 feb 2011 - 16:41


Die mogelijkheid vind ik niet in FTB. Ik heb het gedcom bestand nu geïmporteerd in Aldfaer en van daaruit weer geëxporteerd. In Aldfaer kun je wel het export bestand beïnvloeden. Alle overbodige gegevens zijn nu weg.

Probleem is dus opgelost. Alleen jammer want ik vind FTB wel een handig programma om mee te werken.

Jamie Hendrikx - 20 feb 2011 - 19:43







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu