stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Family Tree Maker upgrade probleem



Profiel afbeelding

Ik werk al heel lang met Family Tree Maker en dat bevalt me prima maar de laatste versie die ik gebruik is van 2005 en ik heb een nieuwere van 2008 maar ik krijg mijn gegevens niet in die nieuwe uitvoering.

Vroeger kon je gewoon het nieuwe programma op de computer zetten en dan werden de gegevens automatisch overgenomen maar dat lukt niet. Wie weet een oplossing omdat ik uiteindelijk naar de nieuwste versie wil overstappen.

Ed Agter

Heerhugowaard

Ed Agter - 12 jan 2012 - 13:13

het is misschien niet mogelijk (ben geen ict deskundige) maar probeer van het oude programma een gedcom te maken en in het nieuwe programma de gedcom downloaden

of vraag advies bij Myheritage - ik heb hiermee uitstekende ervaring

ik werk ook al zeker 3 jaar met tree builder - maar heb bij iedere vernieuwing gelijk ge-upgrade nooit een probleem gehad

succes

vincent van der werf - 12 jan 2012 - 19:09


Dag Vincent,

Dat gedcom maken van de data lukt inderdaad maar je weet niet zeker of alle data ook daadwerkelijk op de juiste plaats komt en of echt alle gegevens in het nieuwe programma zit.

Daarom hoop ik dat er toch een upgrade mogelijkheid is.

Hartelijk dank voor de genomen moeite.

Groeten van,

Ed Agter

Ed Agter - 12 jan 2012 - 21:12







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu