stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Welk stamboom programma?



Profiel afbeelding

Ook in Nederland in het Nederands.

Mogelijkheden "onbeperkt"

Zoals in elk goed programma: goed studeren. Mogelijkheden komen niet vanzelf.


10 jaar gebruiker van genealogie software, diverse pakketten getest, 7 jaar geleden gekozen voor

Legacy. De eerste Legacy versie gratis gedownload, daarna de DeLuxe aangeschaft, deze is standaard in zowel Engels, Frans, Duits als Nederlands (= 9 talen) te gebruiken, dmv 1 klik op het menu tussen de talen te wisselen. Geweldig om bij familie in de diverse landen een demo te geven, je wisselt dan gewoon even van taal en alles komt veel beter tot zijn recht voor de toeschouwers. Foto's, rapporten, kwartierstaten etc. perfect in te voeren, te bekijken en te distribueren (o.a. in PDF, GedCom).

Natuurlijk moet je er even op studeren, ik heb de 5 training DVD's aangeschaft (toen 15 euro), dan heb je ook wat,  benut mijn pakket nog niet geheel, maar elke keer pas ik wat aan en de functionaliteit gebruik ik dus stap voor stap steeds meer, nu met meer dan 5000 mensen in de stamboom. Legacy zorgt voor regelmatige verbeteringen en uitbreidingen, die gratis kunnen worden gedownload, in het hoofdmenu zie je automatisch de mogelijkheden voor uploading, klik op de button en alles gaat vol automatisch, geweldig. Er zijn mogelijkheden voor Internet, Printen van stambomen etc.

Legacy heeft prima ondersteuning, in de USA maar heeft ook een prima gebruikersgroep in Nederland met snelle antwoorden op je vragen. Natuurlijk heeft elk pakket voor en nadelen, ik ben een onafhankelijk gebruiker en ben zeer content met Legacy.

Justin - 19 dec 2013 - 12:31







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu