stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Legacy 7.5



Profiel afbeelding

Wees gegroet,

Is er nog iemand op het forum die zijn stamboom bijhoudt met Legacy? Ik heb een probleempje wat ik denk zich ook bij sommige andere programma's voordoet maar warvoor ik geen oplossing zie.

In Legacy kan je allerlei zaken zoals scans en notities toevoegen aan het huwelijk. Deze gegevens en plaatjes worden helaas niet opgenomen in mijn GO publicatie. Ik export vanuit Legacy naar GEDCOM 5.5.1

Weet iemand raad?

gr. Tjalco

Tjalco P. van der Meij - 19 mar 2013 - 14:33

Beste Tjalko,

De afbeeldingen moet je appart aanleveren want worden niet automatisch meegenomen in je gedcom. Op GO wordt dit uitgelegt hoe je dat kunt doen. Dit heeft niets te maken met welk stamboom programma je werkt.

ik gebruik ook met volle tevredenheid Legacy, maar daar ligt het dus niet aan.

Succes Frits

Frits Stappers - 20 mar 2013 - 20:20

Dag Frits

Het gaat om de plaatjes die gekoppeld zijn aan een huwelijk ipv aan een persoon. Die komen niet over. De persoonsgebonden plaatjes worden prima verwerkt. De huwelijksgekoppelde plaatjes zijn wel apart geupload. GO meldt dat deze plaatjes niet gekoppeld zijn en

gewist dienen te worden.

Ik heb inmiddels een "work around"toegepast door de plaatjes ook aan de personen zelf te koppelen. Ik zie straks of dat gelukt is.

Tjalco P. van der Meij - 20 mar 2013 - 20:39

Tjalko, ik hoop dat het gelukt is, met de afbeeldingen zoals jij bedoeld heb ik geen ervaring. Misschien dat iemand anders dit weet. En wellicht kunnen ze alleen getoond worden als ze gekoppeld zijn aan de persoon.

groet Frits. 

Frits Stappers - 21 mar 2013 - 19:30

Dag Frits,

Ja dat is wel gelukt, de plaatjes staan nu wel bij de beide echtgenoten. Ik heb ook ondekt dat je een plaatje met het onderschrift kan kopieren en een ander persoon koppelen in Legacy.

Tjalco P. van der Meij - 21 mar 2013 - 19:41

Er van uitgaand dat er geen domme vragen bestaan....

Wat is " GO " ?

Johannes Adrianus Pieter van Weezel - 28 mar 2013 - 12:48

Inspiratie : Genealogie Online ?

Johannes Adrianus Pieter van Weezel - 28 mar 2013 - 12:52


Johannes, het is echt niet dom hoor. GO betekend idd Genealogie Online. We korten wat af tegenwoordig hoor!  Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

groet Frits.

Frits Stappers - 28 mar 2013 - 19:21







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu