stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Gegevens van Aldfaer naar Genealogie site's

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Beste mede genealogen.

Ik heb een probleem. In mijn Aldfaer programma staat een persoon in die niet is overleden. Nadat ik het GedCom bestand verstuurd heb staat in de Genealogie Online en ook in Geneanet zo ook in mijn eigen website overleden. Het betreft G.Alberts *1953.

Wie kan mij helpen om dit probleem op te lossen?

Voor de moeite vriendelijk dank.

Louis Uriot

Louis Uriot

Heb je al geprobeerd om bij de betreffende persoon te vermelden, dat hij niet gepubliceerd mag worden? Dit kan onder 'privacy' op het tabblad 'diversen'. Dit tabblad vind je bij de tabbladen: persoon, geboorte, overlijden, etc. etc. En dan weer een nieuw Gedcom-bestand maken en publiceren op Genealogie Online. 

Succes.

Mary Schroder

BertKoor

Bert Koor.

Helaas nog niet. Heb niet publiceren aangevinkt in het Aldfaer programma. Opnieuw opgeslagen en verstuurd naar genealogiesites. Geen resultaat. Het gaat om G. Alberts * 1953. En er staat overleden na 1995 terwijl deze mevrouw springlevend is

Louis Uriot

Hierbij wil ik mededelen dat het gelukt is om de overlijdingsdatum te verwijderen.

Voor alle moeite vriendelijk dank.

Louis

Louis Uriot

Wow, mijn probleem was de omgekeerde versie. Bij het maken van een Gedcom bestand ontbraken er personen. 'Niet publiceren' bleek (ongewenst) aangevinkt te staan. Mijn probleem is nu gelukkig opgelost!Lachen

Alexandra


Is het niet veel handiger als men (vermoedelijk) nog in leven zijnde personen weglaat in genealogieprogramma's?

Marianne C.
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!