stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Geneaal Software

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik wil graag overstappen naar een ander programma, nu ben ik Geneaal tegengekomen..alleen ik kan hem niet installeren op een Windows 10 PC.

iemand een trucje om dit alsnog te kunnen doen?

dlinvz

Ik zou zeggen, vraag het aan de heer Binsbergen.

succes.

Jan Clavaux

In de handleiding van Geneaal las ik nog:

Let op: Bij Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Windows 8 * moet de gebruiker administratorrechten hebben of kunnen verkrijgen tijdens het installeren! Bovendien is het soms aan te bevelen om een aanwezige virusscanner tijdens de installatie buiten werking te stellen. B.v. Norton Antivirus, die denkt dat het installatieprogramma voor versie 9.0 problemen kan geven. Andere scanners hebben dit niet.

Let op: Bij sommige versies van Windows komt het af en toe voor dat na de installatie het systeem klaagt dat mogelijk de installatie niet goed is verlopen. Dit bericht is niet terecht. Men kan Windows gerust stellen door aan te geven, dat het programma wel goed is geïnstalleerd.

* En dus waarschijnlijk ook gewoon bij Windows 10

P.S. Ik heb het net geprobeerd. Binnen twee minuten heb ik Geneaal gedownload, geïnstalleerd en laten werken...

Jan Clavaux

Ik krijg dat het niet een goede versie is. Kan hem niet installeren. Ook niet in compabiliteitsmodus

dlinvz

Dan zou ik het ook niet weten. Ik heb overigens even een kwartiertje met het programma gespeeld, en je mist (naar mijn mening) echt helemaal niets. Als je een gratis programma wilt, neem dan Aldfaer of iets vergelijkbaars.

Succes.

Jan Clavaux


Hij doet het. Vindt het inderdaad niet veel bijzonders. Blijf bij Aldfaer.

dlinvz
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!