stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Meest gewaardeerde genealogische software van 2015

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

De website GenSoftReviews houdt een grote lijst bij van genealogische software die beoordeeld worden door gebruikers via een review. Op basis van de waardering van de gebruikers wordt er altijd aan het begin van het jaar een lijst vastgesteld met genealogische software die in het voorgaande jaar de hoogste waardering kregen. De lijst met "Users Choice Awards" van 2015 kunt u bekijken op http://www.gensoftreviews.com/awards.php

Bob Coret

Bedoel je "meest gewaardeerde"?

Pauwel

Strikt genomen zou 'meeste' ook kunnen (omdat het waarschijnlijk de grootste lijst is), maar ik bedoel inderdaad 'meest' (titel aangepast).

Bob Coret

Er staan zowel programma's als websites in de lijst. Zo staat de site genealogie online bijvoorbeeld hoog in de lijst :-) tussen 'traditionele' stamboomprogramma's. Maar goed, altijd leuk om eens te kijken wat mensen waarderen.

Inge

Ik ben in het bezit van een stamboom met 116912 personen en 39478 familie;s het huidige programma waar ik in werk geeft al een jaar problemen die maar niet zijn op te lossen ,ik zou graag alles willen overbrengen naar een ander programma maar welke is hiervoor geschikt en hoe doe ik dat ,het moet wel mogelijk zijn om in het nieuwe programma verder te werken aan de stambomen.

vr,gr Hilda

hilda schaap-boonstra


Ik gebruik het programma Geneaal, en dat werkt echt helemaal prima.

In het begin is het even zoeken, maar er zit een duidelijke helpfunctie bij

Groet

Klaas

Klaas de VriesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!