stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Nederlands stamboomprogramma

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hallo,

Ik zoek een Nederlands stamboomprogramma die ik kan installeren op mijn tablet, en waar ik ook foto's en akten op kan plaatsen. Iemand een tip?

Anita Vink

Anita Vink-Berends

Kijk eens of je Aldfaer iets vindt. Ik ben er zeer tevreden over.

Je kunt elke persoon ingeven, ouders en broers en zussen koppelen, veel info kwijt over geboorte en huwelijk en overlijden. En aan elke persoon meedere akten en foto's koppelen. Bovendien kun je dezelfde foto of akte ook weer opnieuw aan een ander persoon koppelen, zodat je bijvoorbeeld huwelijkspapieren bij zowel de bruid als de bruidegom kwijt kunt.

Let wel op of je wel of niet de nieuwste versie wilt gaan gebruiken. Er is een automatische uitwisseling (die je volgens mij wel uit kunt zetten) met myheritage.

Bedet

Dat klopt, maar Aldfaer kan niet op tablet. Alleen op laptop of pc.

Anita Vink-Berends

Aldfaer kan denk ik wel draaien op een Windows Surface tablet voorzien van operating systeem Windows 8 Pro of Windows 10 Pro, dat ook normale desktop-applicaties kan draaien. Het draait niet op Windows RT.

Tonny

Heb je een tablet draaiend onder Apple, Android, Windows of nog iets anders? Dan kan er een concreter antwoord worden gegeven.

Pagina https://nl.wikipedia.org/wiki/Genealogiesoftware geeft voor diverse programma's aan onder welk operating systeem ze draaien.
'Mac OS' is gelijk aan Apple. Android is op 'Linux' gebaseerd. Ik weet niet of dat 100% compatibel is.

Tonny

Mijn tablet draait op Android 4.4

Anita Vink-Berends


Beste Anita,

Kijk eens naar FamilyGTG.

Groetjes,

Ton

Ton Mondt
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!