stamboomforum

Forum logoGenealogische software » haza21, invoeren van data

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

haza21.

het invoeren van de geboorte en overlijdensdata doe ik bijv. 05-10-1920 maar bij het overzicht bijv. gezin staat alleen het jaartal 1920. hoe kan ik dit aanpassen zodat ik ook op het overzicht 05-10-1920 te zien krijg?

groet,

marlies

marlies

Ik heb conform de regels de titel van het bericht aangepast.

Yolanda Lippens

Marlies ik gebruik HAZA goederen al ruim 15 jaar. Je kan gewoon bij in het persoonsrecord de datum invoeren 5 oktober 1920 of 05-10-1920, dat is om het even. Als je dit niet te zien krijgt moet je eens kijken naar je "instellingen"  en dan onder de tab formaten. Hier kan je de datumweergave aangeven hoe je die zien wilt.  

J. van der Linden

Volgens mij worden in de gezinsweergave alleen geboorte-en overlijdensjaar weergegeven.

E.L.Smit

Ja dat klopt. Maar in het persoonrecord staat dan wel de volledige datum. Het het invoeren doe je altijd in het persoonrecoord. Daar heeft Marlies het ook over. Een gezins overzicht is maar en overzicht. Als je een uitdraai maakt wordt wel de volledige datum vermeld 

J. van der Linden

Bedankt iedereen!

ik heb nu bij gezin bijv. anna catharina janssen 1900-1980 en dat wil ik veranderen in de volledige datum. zoals 10-01-1990-12-02-1980

dit lukt mij niet.

 

groet, marlies

marlies

Als je Gezin hebt gekozen als "achtergrondscherm" dan worden er alleen jaartallen  getoond.

E.L.Smit

Als de data in het persoonsrecord is vermeld, maar niet in het gezins overzicht, is dit een software punt wat de makers kan oplossen. In de huidige layout laat het niet de volledige datum zien. Maar is dat wel noodzakkelijk, aangezien de juiste data er wel in zit en ook laat zien als je de persoon aanklikt. en/ of een uitdraai maakt.  

J. van der Linden


Bij het aanklikken en uitdraai  krijg ik nu alles te zien.

 

Bedankt allemaal!

marliesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!