stamboomforum

Forum logoGenealogische software » GensDataPro versus Reunion

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Beste mensen,

Wie heeft zowel ervaring met GensDataPro (GDP) als Réunion? Graag wil ik weten of Reunion dezelfde ruime mogelijkheden heeft als GDP.

Ik werk momenteel met GDP, dat ik ‘n prima programma vind maar dat helaas alleen onder Microsoft draait. Microsoft vind ik ‘n afschuwelijk systeem. Apple, waar ik ook mee werk, is veel prettiger maar helaas niet geschikt voor GDP. Daarom overweeg ik de overstap naar Reunion. Omdat ik er qua programma mogelijkheden echter niet op achteruit wil gaan, ben ik benieuwd of Reunion dezelfde functionaliteiten biedt als GDP. Ik vind op internet wel informatie over beide programma’s, maar ‘n goede onderlinge vergelijking.

Alvast dank voor ‘t delen van jullie ervaringen.

Vincent

Geachte heer,

Het is echt onmogelijk kom alle functionaliteiten van GDP en Reunion met elkaar te vergelijken.

Mede omdat het sterk afhankelijk is welke functionaliteiten u momenteel gebruikt en of wilt gaan gebruiken in de toekomst. Onder onze gebruikers zijn heel wat overstappers van GDP.

Omdat de behoeften en wensen van de gebruikers erg verschillen, is ons advies: download het programma en ga dit gewoon uitproberen.

Indien u wenst en bereid bent richting Woerden te komen, dan bent u welkom voor al uw vragen en uitleg (kan uiteraard ook telefonisch) of uitleg via TeamViewer. 

Het is uiteraard ook mogelijk om GDP ook op een Mac te draaien, middels Bootcamp en een Windows licentie via parallels, wine, virtual PC, Crossover, WinonX en andere emulatie programma’s, maar u mist de naadloze integratie met de Mac.

Hoewel het technisch mogelijk is, zou ik zelf mijn genealogie data niet toevertrouwen aan dit soort kunstgrepen. Heb er genoeg ellende van gezien.

 

Frans van Bodegom

Reunion NL HelpDesk

F.J. van Bodegom


Goedenmiddag,

Dank voor uw reactie. Ik zal binnenkort contact met u opnemen voor uitleg over het programma.

Mvg

VincentPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!