stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Personenlijst in Aldfaer werkt niet meer

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Aldfaer probleem.

De personenlijst werkt niet meer. Als ik de personenlijst oproep om een persoon te vinden, en óp die persoon dubbel klik, gebeurt er niets. Voorheen was het zo dat, als ik dat deed, het scherm van die persoon te zien was. Nu dus niet meer. Dat is erg lastig omdat, als de persoon mij niet bekend is, en er geen kinderen of ouders worden vermeld, ik niet meer voor- of achteruit kan gaan in de geschiedenis van die persoon. Kortom...........het programma staat vast en kan geen kant meer op.

En wie zou mij kunnen vertellen hoe ik de lettertjes van de personenlijst kan vergroten? Het is bij niet te lezen.

Hartelijk dank voor het meedenken.

Noort

U kunt uw vraag het beste stellen op het Aldfaer forum. http://aldfaerforum.nl/

Maar wellicht dat in het item hieronder uw probleem al wordt getriggered?

http://aldfaerforum.nl/forum/zoeken.html?query=personenlijst&childforums=1&start=60

mvg-Ben

Ben Wegman


Bedankt dat U hebt meegedacht. Ik heb deze zelfde vraag al gesteld op het Aldfaer-forum. Kreeg wel verschillende suggesties, maar het heeft niet geholpen. Het is wel erg lastig omdat ik maar heel beperkt kan werken met het programma.

Ook lukt het niet om het lettertype van de personenlijst te vergroten met  Ctrl + wieltje muis.Ook heb ik onze genealogiegroep benaderd. Wel het nodige uitgeprobeerd zonder resultaat. Men vindt het heel vreemd dat die lijst niet meer werkt.

Vr.gr. Hanna

NoortPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!