stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Verouderde Aldfaer


Profiel afbeelding

Dag beste mensen,

In het verleden heb ik via Aldfaer 3 digitale stambomen opgezet betreffende mijn voorouders. In 2012 ben ik daarmee gestopt ten behoeve van meer archief-onderzoek. Sinds kort heb ik echter een nieuwe computer aangeschaft en wilde ik weer beginnen met de digitale stambomen. Helaas ontdekte ik dat 1 stamboom verdwenen was. Ik kon deze ook nergens meer terugvinden. Ik ben dus opnieuw begonnen met gegevens invoer in Aldfaer. Wat ik merk is dat dat het programma vaak hapert. Mijn vraag is nu: zou ik updates gemist hebben in die 6 jaar of heeft het wellicht met de nieuwe computer te maken?

groet,

Han

han giebels

Han

 

Ik denk je inderdaad iets achterloopt. Kijk eens op de volgende link:

http://aldfaerforum.nl/

Roelof

Roelof

Daar ben ik gaan kijken. Er werd onder andere aangegeven naar Extra- instellingen- algemeen te gaan van Aldfaer. Er stond daar aangevinkt dat er gecontroleerd wordt op updates. Ik weet niet of dat bij een nieuw aangeschafte computer ook opgaat. Zou jij adviseren om toch de nieuwste versie te downloaden?

groet,

Han

han giebels

Han

Die beslissing moet je zelf nemen. Zoek nog maar eens verder op stamboomforum. Het onderwerp is al vaker aan de orde geweest.

Roelof

Roelof


nvt

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu