stamboomforum

Forum logoGenealogische software » problemen na upgraden door verouderde Windows versie?


Profiel afbeelding

1. Ik werk met een verouderde versie van Windows. Na upgraden tot Aldfaer 7.x bleek mijn stamboom kuren te vertonen. Voornamen bleken na invoeren automatisch te worden veranderd en dat kon ik niet wijzigen. Oudere versie van Aldfaer weer geinstalleerd, maar nu krijg ik de melding dat bestanden niet geopend kunnen worden omdat die zijn weggeschreven door de nieuwere versie. Hoe krijg ik die bestanden weer geopend met de oudere versie?

2. Ik kan bij sommige files nog wel een personenlijst tevoorschijn toveren. Is er een andere mogelijkheid om die .alx-bestanden weg te schrijven, ergens in te lezen en om te zetten naar een excel-file bv?

Graag suggesties

B. de Jager


Heb je diverse berichten/vragen in het Aldfaer forum al eens doorgelezen. Vaak vind je daar een antwoord op een probleem waar je mee zit.

Als je oude Aldfaer programma goed werkte dan zijn daar diverse herstelpunten aangemaakt. Kun je van een iets ouder herstelpunt geen  gebruik maken? Indien het niet werkt gewoon een vraag in het Aldfaer forum plaatsen http://aldfaerforum.nl/

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu