stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Bronnen uit HAZA 21


Profiel afbeelding

het blijkt dat ik bij de GEDCOM export vanuit HAZA 21 de gegevens die daarin bij 'bronnen' heb vastgelegd  bijv aktenummers geboorteregisters of verwijzing naar testamenten, DTB's etc) niet meekomen. Is dit een bekend probleem? Is dit een beperking binnen GenealogieOnlie, een beperking binnen GEDCOM of zou ik binnen HAZA 21  de bronnen anders moeten invoeren? 

 

Wie kan hier iets over zeggen of heeft hier ervaring mee?

 

Marcel de Ruiter

Marcel de Ruiter


Dag Marcel,

Je schrijft dat de bronvermeldingen niet meekomen naar een Haza 21 uitvoer.

Ik werk op vrijwel dezelfde manier als jij met mijn bronnen en mijn bronvermeldingen komen wél mee naar een uitvoer. Hoe het zit met een uitvoer naar GenealogieOnline weet ik niet want ik ben daar heel erg huiverig van.

Je moet in Haza 21 bij een uitvoer eerst gaan naar het tabblad instellingen / alle opties en daar zet je een vinkje voor "bronvermeldingen" en dan komen ze keurig netjes mee onderaan je uitvoer. Maar nogmaals hoe het met een gedcom-uitvoer zit naar genealogie-online weet ik niet.

 

Met vriendelijke groet,

Tom Nuijten

Tom NuijtenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu