stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Uitprinten stamboom



Profiel afbeelding

Hallo allemaal,

Ik ben helemaal nieuw hier op dit forum maar zou ontzettend graag hulp willen hebben met het volgende. Mijn vader (88) is al ruim 50 jaar bezig met zijn stamboom onderzoek en zou dat nu willen afronden. Nu is het probleem dat hij het niet kan uitprinten, of beter gezegd, hij probeert het uit te printen maar dan staan ineens alle families door elkaar, Familie van mijn moeders kant staan tussen de voorvaders van mijn vader en vice versa. Heel frustrerend voor hem maar ook voor mij. Ik heb totaal geen kennis van het programma waarmee hij werkt en hoewel ik best handig ben met de computer lukt het mij ook niet om het voor hem te doen. Daarbij ben ik ook veel te bang om door een verkeerde opdracht ineens 50 jaar aan stamboomonderzoek te verwijderen.

Nu is mijn vraag eigenlijk of er iemand in de omgeving van Hardenberg (Overijssel)  woont die hem daarbij kan helpen. Iemand die weet hoe dit programma werkt en hem kan helpen om zijn familiegeschiedenis uit te printen. Het zou zoveel voor hem betekenen.

Ik heb geen idee hoor of er iemand is die zou kunnen bijspringen maar ik dacht het gewoon maar te proberen.

BJ - 13 nov 2019 - 10:26

Beste ls,

Woon te ver weg, maar het kan belangrijk zijn als u verteld welk stamboomprogramma Uw vader gebruikt en misschien kan iemand ook op afstand helpen door aanwijzingen te geven.

Vriendelijke groet, Jan Veenman Naaldwijk

jan veenman - 13 nov 2019 - 11:23

Gens Data pro?

BJ - 13 nov 2019 - 11:34

Teneinde meer specialistische  hulp te krijgen kun je de onderwerptitel iets specifieker maken. Klik op je eerste bericht rechtsonder op -bewerk en pas de onderwerptitel aan. Bijvoorbeeld - stamboom printen met Gensdata pro of iets dergelijks.

Een andere optie staat hier https://ontdekjouwverhaal.nl/computergenealogie/gensdatapro/helpdesk-gensdatapro/.  Daar geeft men ook assistentie op afstand.

mvg-Ben

Ben Wegman - 13 nov 2019 - 12:29 (laatst bijgewerkt 13 nov 2019 — 12:33 door auteur)


Een verzoek verzonden aan de vraagsteller.

Rienk Hardenberg

Uitgeschreven lid - 13 nov 2019 - 12:45







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu