stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Aparte notitie niet publiceren? - Aldfaer opgelost



Profiel afbeelding

Heeft iemand toevallig enig idee of je in Aldfaer een aparte notitie kan plaatsen bij één enkele persoon die niet gepubliceerd moet worden? 

En dan bedoel ik echt per persoon. Ik weet dat je kan aanduiden of je geen enkele notitie wil publiceren, maar ik wil bij sommige personen een aantekening maken voor mezelf. 

Misschien dat iemand het hier weet, anders plaats ik het op de site van Aldfaer. 

Bedankt! 

Charlotte v.K - 22 dec 2019 - 12:41

Uit de helpfunctie van Aldfaer:

Als u tekst tussen [* en *] plaatst, bijvoorbeeld [* deze tekst is geheim *] dan wordt deze niet op de overzichten getoond en ook niet meegenomen als u van uw gegevens een GEDCOM-bestand maakt (dit geldt overigens voor alle tekstvelden). U kunt deze notities achteraf alsnog publiceren als u een vinkje zet bij "[*beveiligde*] tekst" op het instellingenblad voor uw tekstoverzichten of GEDCOM-export.

Vriendelijke groeten,

Carl

Carl73 - 22 dec 2019 - 13:04

Top, bedankt! Dat ga ik eens uitproberen. 

Charlotte v.K - 22 dec 2019 - 13:19


Werkt niet alleen voor notities, maar ook in het bronnenveld (ik scherm e-mailadressen af in bronverwijzingen in verband met privacy) en ook voor doodsoorzaken. Uit piëteit voor recent overledenen, of mensen die door zelfdoding zijn gestorven, plaats ik de doodsoorzaak meestal tussen privacy-haken.

Michaël

Boers 2 - 22 dec 2019 - 17:17







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu