stamboomforum

Forum logoGenealogische software » kan niet mijn stamboom updaten via Gensdata pro


Profiel afbeelding

Beste, na veel moeite om op mijn nieuwe computer het stamboom programma Gensdatapro 2.9.9.5 weer te gebruiken, en ook om direct via het programma mijn nieuwe gegeven actueel te masken, krijg ik de melding update mislukt. Mijn gegevens zijn goed vermeld, doe ik toch iets verkeerd of zijn deproblemen met GD-pro de reden van het niet lukken . graag uw antwoord

Met vriendelijke Groet uit Breda, Ruud Martijn

Ruud Martijn

Dit is een bekend probleem met GDP. Voor zover ik heb begrepen via een ander lid zijn ze bezig om het probleem op te lossen.

Yolanda Lippens

De problemen zijn mij bekend, heb verschillendekeren gebeld met GD=Pro voor hulp. maar op mijn oude computer, begin 2020 lukte het nog wel, maar door een probleem tussen GDpro en Bob Coret vermoed ik dat hij de steker er uit heeft getrokken, hoop dat het niet zo is. ik wacht af voor een reactie van genealogie online

Groet uit Breda,

\Ruud Martijn

Ruud Martijn

Bob Coret heeft zeker de stekker er niet uit getrokken. Van deze kant kan helaas weinig gedaan worden, het is wachten op de mensen van GDP.

Yolanda Lippens

Zal morgen als ik wakker ben, maar weer naar Gensdate pro's helpdesk bellen!! bedankt voor je reactie!!

Groet,

Ruud Martijn

Ruud Martijn


Vandaag hebben GensDataPro gebruikers die publiceren op Genealogie Online een e-mail ontvangen. De boodschap: je kunt niet meer direct vanuit GensDataPro (menu Uitvoer) publiceren op Genealogie Online, het toevoegen/bijwerken van de publicatie verloopt nu via de Genealogie Online website. 

Zie ook https://www.genealogieonline.nl/help/item.php/253

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu