stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » controlepaneel Webtrees opgelostProfiel afbeelding

Sinds gisteren via Webtrees een stamboom online geplaatst, waarbij ik gelijk een link naar het controlepaneel geplaatst heb op m'n bureaublad. Na een aantal wijzigingen ook een welkomsttekst geplaatst. Als ik nu op de link klik, komt deze vanzelf uit op de pagina van de welkomsttekst en niet meer bij het controlepaneel. Wat gaat hier fout?  

Herman Rensenbrink - 22 okt 2020 - 22:24

Ik denk niet dat dat kan. Het controlepaneel is alleen maar bereikbaar als je ingelogd bent. Na een bepaalde periode van inactiviteit wordt je om veiligheidsredenen uitgelogd. Op het moment dat je dan toch via een link op je bureaublad naar het controlepaneel wilt, kom je terecht op de homepage of de login pagina (afhankelijk van je instellingen) en pas nadat je ingelogd bent kun je het controlepaneel openen via mijn pagina's/controlepaneel in het menu.

Carmen - 22 okt 2020 - 22:35


Carmen, dank je wel!  Opgelost, zoals je beschreef!

Herman Rensenbrink - 22 okt 2020 - 22:48De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu