stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » foto onder naam in stamboomProfiel afbeelding

foto verschijnt niet onder naam Nicolaas de Jong, waardoor wordt dit veroorzaakt/wat moet ik doen om dat wel te laten gebeuren?

Nico Makker - 29 dec 2020 - 12:26

Beste heer Makker,

De foto en de naam moeten in de software gekoppeld worden waar van uit de gedcom geexporteerd wordt. Als dit daar niet goed staat, kan Genealogie Online dit ook niet goed koppelen. Daarbij moeten bij de foto alle velden worden ingevuld wie die persoon is, zoals beschrijving, e.d. Kunt u dit checken of dit in uw software wel goed staat?

Yolanda Lippens - 6 jan 2021 - 14:48

Het is ondertussen opgelost, maar ik weet nog steeds niet wat de oorzaak was. Ik heb nog enkele malen de foto verwijderd en opnieuw gekoppeld aan de persoon, en na enkel maanden niet te kijken/wijzigen opnieuw bovenstaande uitgevoerd waarna het probleem opgelost was.

Nico Makker - 16 mar 2021 - 17:47


Er is dat laatste tijd wel weer het één en ander aangepast; daardoor is het bijna onmogelijk om iedereen daarin te informeren.

U was niet de enige met een soort gelijk probleem.

Maar handig is het natuurlijk niet voor de gene die het betreft.

Ik heb al eens eerder ergens in een reactie gesuggereerd dat het erg handig is om bepaalde statussen en wijzigingen zichtbaar te documenteren.

(Voor de eigen afhandeling en inzichtelijkheid is dat voor de beheerder ook erg handig, voor zover die bijhouden al niet doet)

Zo kan voor iedereen duidelijk worden wanneer en wat er (en wat niet) gedaan is/wordt.

Het belangrijkste ook nog: Dat schept vertrouwen in deze omgeving.

Dat dingen nog niet gebeurt zijn kunnen dan ook begrijpelijker worden.

Structuur aanbrengen zou de beheerder en moderator ook veel ""leed"" besparen

Uitgeschreven lid - 21 mar 2021 - 11:07 (laatst bijgewerkt 21 mar 2021 — 11:11 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu