stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Afbeeldingen plaatsen in galerij? opgelostProfiel afbeelding

Ik heb een vraag over de afbeeldingen galerij,waar kan ik die plaatsen?

E Stoffelen van geel - 11 aug 2021 - 14:21 (laatst bijgewerkt 11 aug 2021 — 17:35 door moderator)

Dag, ik zie dat er in de fotogalerij bij mijn stamboom een fout staat.

De foto is van mijn opa en er staat als naam bij oom Koos. Hoe kan ik dit veranderen. ?Er staat nog een fout in met ook de verkeerde naam bij de foto.hoe kan ik deze namen veranderen?

E Stoffelen van geel - 11 aug 2021 - 18:25

Hier is je gallerij. Bijschrift "antonij stoffelen" wordt automatisch uit de bestandsnaam gehaald, %20 is 'n spatie, zie

https://static.genealogieonline.nl/img/go/user/14230/thumbs/antonij%20stoffelen.jpg

reg antony dtoffelen

https://static.genealogieonline.nl/img/go/user/14230/thumbs/reg%20antony%20dtoffelen.jpg

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Dus, zorg dat je de bestanden hernoemt en ga ze opnieuw uploaden. Laat ff weten of het lukt. Leuk behangetje trouwens:-)

Pauline Berens EBBI - 24 aug 2021 - 15:28 (laatst bijgewerkt 24 aug 2021 — 15:28 door auteur)

Je antwoord was me niet geheel duidelijk.Ik had alleen een vraag over de verkeerde naam bij de foto's in de galerij.Hoe kan ik die veranderen?

m.vr.gr.Stoffelen

E Stoffelen van geel - 27 aug 2021 - 14:01

Wat vervelend, ik doe nog 'n poging. Je kunt namen bij foto's niet rechtstreeks op GenealogieOnline veranderen. 2 mogelijkheden:

  1. Bedoel je dat de onderstreepte naam niet klopt bij 'n foto? Zie afbeeldingengallerij. Dan heb je de afbeelding in je stamboomprogramma aan de verkeerde persoon gekoppeld. Koppel de afbeelding aan de juiste persoon, upload je GEDCOM en afbeelding(en) en klik op Publicatie Verversen. 
  2. Of bedoel je dat het bijschrift niet klopt bij 'n foto? Zie afbeeldingengallerij. Een bijschrift wordt uit de bestandsnaam van de afbeelding gehaald. In zo'n geval kun je 'n fout corrigeren door hernoemen van de afbeelding op je pc en in je stamboomprogramma, upload je GEDCOM en afbeelding(en) en klik op Publicatie Verversen. 

Benieuwd of dit je probleem oplost.  

Pauline Berens EBBI - 27 aug 2021 - 15:34 (laatst bijgewerkt 27 aug 2021 — 16:41 door auteur)


Pauline, heb gedaan wat je me aanraadde.En het lukte maar niet.Toen heb ik de hele stamboom van de site gehaald.Ga hem helemaal nakijken.Maar bedankt .het is me nu duidelijk waar ik op moet letten.

m.vr.gr.Stoffelen

E Stoffelen van geel - 28 aug 2021 - 13:06De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu