stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Vervanger voor GensDataPro opgelostProfiel afbeelding

Ik gebruik al tientallen jaren het programma GensDataPro (GDP) en het voldoet prima, maar door alle gedoe in de NGV vereniging wil ik uit voorzorg rondkijken welk programma het beste alle gegevens vanuit GDP zal overnemen. Als de ruzie binnen het NGV zo verder doorwoekert is er straks ook geen helpdesk en updates voor GDP meer te verwachten.

Heeft iemand van de lezers een idee welke genealogische software het beste aansluit op GDP?
Alvast bedankt voor het meedenken.

Emil van den Burg - 24 aug 2021 - 10:39

Hoi Emil,

Je zou 'n kleine GEDCOM kunnen delen met 'n paar personen die je representatief acht voor je hele stamboombestand, liefst met velden gevuld waar je nu al aan twijfelt of ze überhaubt meekomen. Ik wil die GEDCOM wel inlezen in Pro-Gen en de resultaten delen. Als meerdere mensen dat doen in hun eigen stamboomsoftware ben je snel achter het antwoord op je vraag. Tenzij zich iemand meldt die meteen al het antwoord weet:-)

Pauline Berens EBBI - 24 aug 2021 - 15:10

Hoi Pauline,

bedankt voor je reactie. Ik houd jouw idee in het achterhoofd in mijn zoektocht.

Met vriendelijke groeten,

Emiel van den Burg

Emil van den Burg - 24 aug 2021 - 17:04

GensDataPro en de helpdesk gaan niet verdwijnen hoor. Wij zijn een vrij autonoom clubje binnen de NGV en contractueel ligt prima vast dat GDP doorgaat wat er ook gebeurt met de NGV.

Bas Wilschut - 24 aug 2021 - 21:47

Wellicht had deze informatie al in een eerder stadium richting de betalende gebruikers kunnen worden gezonden? En waar de gebruikers bij eventuele vragen e.d. nu terecht kunnen.

Emil van den Burg - 25 aug 2021 - 07:59 (laatst bijgewerkt 25 aug 2021 — 08:00 door auteur)

De helpdesk is nu helpdeskgdp@gmail.com

De website over GDP 3.0 is al een jaar www.gdp3.nl

Bas Wilschut - 25 aug 2021 - 08:37

Bedankt voor de info.

Emil van den Burg - 25 aug 2021 - 08:56


Hoi Emil, als je probleem hiermee opgelost is wil je dan dit forum-item a.j.b. als Opgelost markeren? Dan kan de aandacht van dit forum zich weer richten op nieuwe problemen:-)

Pauline Berens EBBI - 25 aug 2021 - 10:21De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu