stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Waar is mijn Stamboom?



Profiel afbeelding

En nu heb ik misschien een hele domme vraag. Maar waar kan ik nu mijn eigen stamboom nu zien?  Heb dus een gedcom geupload naar mijn eigen website op genealogieonline met daarbij dus een eigen naam. Wel zie ik foto's uit mijn stamboom, informatie van personen uit mijn stamboom, en statistieken, bronnen. Waar kan ik nu de stamboom zien?  

Louis Kramer - 20 feb 2023 - 14:03 (laatst bijgewerkt 20 feb 2023 — 14:04 door auteur)

Dag Louis, misschien werkt Genealogie Online iets anders dan je verwacht. Je kunt op 2 manier mensen vinden en hun stamboom bekijken.

- Opzoeken via het zoekveld, automatisch wordt de naam aangevuld met mensen in je publicatie. Kies eentje en klik op Ga Naar Persoon, 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

https://www.genealogieonline.nl/kramer_stamboom/personen.php?familienaam=Kramer&p=3

- Bladeren via het alfabet in dezelfde schermafdruk. Kramer vind je bijv. op

https://www.genealogieonline.nl/kramer_stamboom/familienamen.php?letter=K&p=16

Klik door naar de gewenste persoon waarvan je de stamboom wilt zien, bijv je ouders, als die overleden zijn.

Er gaat sowieso iets fout met het tonen van afbeeldingen in je publicatie. Dit onderwerp is vaker voorbijgekomen op dit forum, zie bijv.

https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/85638/0

Laat even weten of je nog hulp nodig hebt.

Ben jij misschien de persoon die als Niet Openbaar i.v.m. privacy wordt weergegeven op

https://www.genealogieonline.nl/kramer_stamboom/I11.php

Pauline Berens Wesuwe - 20 feb 2023 - 15:37 (laatst bijgewerkt 20 feb 2023 — 15:40 door auteur)


Hoi Pauline.  Harstikke bedankt voor je duidelijke uitleg. Nu snap ik het. Het is dus niet zoals Myheritage, dat je een stamboom krijgt van jou famileleden.  Goed duidelijk.   Zoals je dus begrijpt heb ik alles op MyHeritage en deze heb ik nu om nog meer te kunnen opzoeken wat ik nog mis en graag bij zal willen voegen.. Ook heb ik nu begrepen dat dus de gedcom die ik geupload hebt naar de Genealogieonline helaas wat fouten bevat door een oude gedcom die ik van Myheritage heb. Dus ben bezig om dit op te lossen via de Support van MyHeritage en kan dan binnenkort een update van Gedcom uploaden. Begin nu alles hier te begrijpen en wat uit te vinden.  En mede door jou goede uitleg, kom ik nu al veel verder.  Dank en misschien tot een volgende keer.  

Louis Kramer - 20 feb 2023 - 16:19







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu