stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Gezocht in Münsterland


Profiel afbeelding

Een aantal jaren geleden heb ik van iemand wat aanvullende gegevens voor mijn onderzoek toegestuurd gekregen, maar ben niet in de gelegenheid hier verder mee te gaan. Misschien kan iemand mij hierbij helpen. Het gaat om het volgende:

Anthonie (Toon) Epskamp is op 25 december 1824 te Hoogland (Utrecht) overleden als echtgenoot van Gerritje Teunisse de Heer (of Gerritje Teunisse van de Grift, of alleen Gerritje Teunisse).

Zij hebben samen 5 kinderen, allen geboren in Hoogland.

Volgens zijn overlijdensakte zou Toon Epskamp rond 1757 in Münsterland geboren zijn, maar er staat ook bij dat hij 74 jaar was, wat betekent dat hij in 1750 geboren zou zijn.

Ik heb op internet gezocht naar genealogie in Münsterland en kreeg een aantal links te zien. Helaas bleken al die links niet meer te werken.

Is er iemand die deze gegevens misschien heeft, of toevallig naar Münsterland gaat om daar in het archief te duiken? Ik zou het helemaal te gek vinden als je dan wat tijd zou willen besteden om hier naar te kijken.

Groet

Frank van Andel

F van Andel


Het is wel wat laat gezien de datum dat u de vraag geplaatst heeft, maar zover ik heb kunnen achterhalen is Antony Ebskamp/Epskamp op 06-02-1749 geboren/gedoopt in de St. Remigiuskerk in Borken Duitsland en op 19-01-1789 getrouwd met Gerritje Teunisse de Heer in Stoutenburg Utrecht.

 

Groeten, Ton Epskamp Voorburg

A.j.m. Epskamp
Dit onderwerp is gesloten, omdat de gebruiker die dit onderwerp startte zich heeft uitgeschreven. U kunt dus niet meer reageren.