stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Duitsland » Darphorn-Nordmann uit Meppen (Duitsland)

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Is er onder de zoekers iemand die mij kan helpen aan gegevens van Jan Harm Darphorn, gehuwd met Marianne Nordmann? Ik ben op zoek naar zijn geboortegegevens alsmede naar hun huwelijksgegevens. Jan Harm is op 21 oktober 1856 te Den Helder (op 70 jarige leeftijd) overleden. Marianne is op 18 september 1863 te Den Helder overleden. Volgens mij bekende gegevens heeft dit echtpaar zich in 1833 vanuit Meppen (in Duitsland) te Den Helder gevestigd. Verdere gegevens zijn mij onbekend

H.W.Luijsterburg

Hermannus Josephus Darphorn, zoon van Joannis Hermannus Darphorn, "Taglöhner in Meppen", en Maria Anna Nortmann, is in Meppen geb./ged. op 6/8.1.1833.

G.Karssenberg

Deze zoon  is in Den Helder met de voornaam Joseph i 1893 overleden. Het reg.archief Alkmaar kent veel Darphorn'tjes.

https://www.regionaalarchiefalkmaar.nl/collecties/genealogie/aktes/trefwoord/register_naam/Overlijdensregister/q/persoon_achternaam_t_0/Darphorn/q/zoekwijze/s

Na 1833 worden in Den Helder nog zeker 5 kinderen geboren.

toegevoegd 18.00 uur:

In 2010 zocht ene Willemina uit Enschede op een duits forum hetzelfde echtpaar. zie link

http://forum.ahnenforschung.net/archive/index.php/t-36627.html

Marian Kalb

Janny Bijsterveld

De doop inschrijving van zoon Joseph (Hermannus Josephus) was inderdaad in Meppen, maar zijn ouders woonden daar niet. Zij hielden zich daar alleen op. Misschien op doorreis naar Den Helder?

NB Ik ben een nazaat van deze zoon Joseph, via diens dochter Jannetje.

Hans Visser


Mijn opa was Arie Darphorn gehuwd met Dirkje Bruin en mijn moeder was Arendje Darphorn gehuwd met Theodorus Johannes Kramer. 

Theodora Johanna KramerPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!