stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Genealogie Kieburg voor 1700 Munster.



Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar voorouders van Jacobus Adolphus Kieburg en dan van voor 1700 in Münster.

Ruud Kiburg - 3 mar 2017 - 13:59

Oke Ruud,  als je mijn manier  van informatie niet juist vind, dan verwijderen ik deze, gegroet.

p.s. Ik zit al menig jaar op Stamboomforum en nog nooit enig commentaar vernomen, maarja er zijn waarschijnlijk altijd personen die iets te .....   hebben.

DHv. E. - 4 mar 2017 - 15:56



Hallo De heer v E. ik vind rechtuit spreken tegen mensen die reageren en zich kenbaar maken met volledige naamsaanduiding wel zo prettig en openlijk, des al nie te min ik ben in de gunstige omstandigheid geweest dat een bekende van ons in Münster moest zijn en daar een behoorlijke tijd aan gespandeerd heeft om via kerkelijke boeken dit voor mij op te sporen. Ik moet er dus van uit gaan dat dit klopt Jacobus Adolphus Kieburg. Ook vanwege zoeken via Google dat er nog namen in Duitsland rondgaan met de letters Kieburg. Dus mijn interesse is nu zijn er misschien in Duitsland mensen die zoals wij de hobby Genealogie hebben en toevalligerwijs Kieburg in hun zoekprogramma hebben, dan is er misschien een koppeling mogelijk.

Hopelijk U voldoende te hebben toegelicht Groeten Ruud Kiburg.

P.s . mijn interesse voor de Fam. Schill-Vlietstra blijft trouwens ook nog steeds staan.

Ruud Kiburg - 4 mar 2017 - 16:55







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu