stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Fam Focke uit Paderborn

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

mijn Stamvader uit Paderborn Duitsland

J.c.a.focke

Hebt u een vraag of is het vorenstaande alleen een mededeling?

mvg-Ben

Ben Wegman

Frank Fransz

Ik Wil heel vraag weten wie.mijn Stamvader is en met wie hij getrouwd is in Duitsland  (Paderborn ) en hoeveel kinderen ze Hadden , Ik kan zelf Niet meer op onderzoek wegens gezondheid. Volgens gegevens zijn de laatste berichten uit Entrup.

J.c.a.focke


Volgens de bijdrages geleverd op de eerder door u gestelde vraag (waar Frank naar verwijst) omtrent de voorouders kwam het volgende eindresultaat:(dankzij o.m het waardevolle  antwoord van Natascha)

Heinrich (1743 Nieheim-1818 Entrup) is een zoon van Johann Heinrich Focke (Joan Henrico) (Neuenheerse 1707-1761 Nieheim) en Anna Elisabetha Fischer (1714 Nieheim - 1796 Nieheim). Het stel trouwde in Nieheim in 1735. Hij was Stadtkaemmerer in Nieheim. Andere kinderen van het stel zijn Joan Conrad (1756), Anna Catharina (1738) en Maria Helena (1745). Na het overlijden van Johann trouwde Anna in 1762 met Joannes Hermann Peine. Zij hadden tenminste 4 kinderen.

Om een overbodige zoekaktie te vermijden kunt u beter uw vorige vraag wat zichtbaarder maken (Dat kan door een kort zinnetje toe te voegen aan die vraag) en deze vraag te sluiten. In uw vorige vraag staat immers veel meer relevante informatie dan hier. Ik ben zo vrij dat voor u te doen. Mocht u het daarmee niet eens dan kan dat altijd gewijzigd worden.

mvg-Ben

ps gaarne bijdrages aan deze vraag plaatsen bij https://www.stamboomforum.nl/subfora/52/2/56725/0/heinrich_focke_ca_1775_in_paderborn_ouders_wanneer_zijn_en_overl 

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!