stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Families Kelder, Deventer, Waltz gezocht

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Henrich Kelder, die getrouwd was met Margaretha Deventer beide gedoopt in Daseburg(RK kerk?).Uit dit huwelijk is een zoon geboren David Andreas Henrich Kelder. geboorteplaats Gelder, wat onder het hertogdom Bergh te Cleve viel. Zijn hier nog verder data van geboorte, overlijden enz van bekend.?

David Andreas Henrich Kelder is getrouwd met Christina Elisabeth Waltz, die rond 1745 in Morbach is geboren. Zijn hier ook wat exactere gegevens van bekend zoals geboortedtm en familie? 

Don Kelder

David Andreas Kelder is op 7.11.1812 in Leiden overleden - "koerier van Rijnland" - verdronken in de Nieuwen Rijn bij de Hooigracht.

G.Karssenberg

Image 205: Paulus van Trotsenburg, "beau fils", 40 jaar, geeft het overlijden aan.
​De overledene "a été reitéré de l'eau du canal dit le nieuwen rijn, pres le Hooigracht, en face de la maison du Sieur Jan van der Maas".

G.Karssenberg

Janny Bijsterveld

Hendrik Philip Kelder, zoon van Hendrich Kelder en Christian Elisabetha Waltz, is in de Hooglandsche Kerk in Leiden gedoopt op 26.10.1775.

G.Karssenberg


http://www.mijnstambomen.nl/leiden/trotsenburg.htm

V.6 Paulus Van Trotsenburg, geboren 1772, gedoopt op 29-09-1772 te Leiden.

Gehuwd op 02-12-1798 te Leiden met Anna Elisabeth Kelder, 21 jaar oud, geboren op 05-08-1777 te Leiden, gedoopt op 07-08-1777 te Leiden, dochter van David Andreas Henricus Kelder en Christina Elisabeth Waltz.

Janny BijsterveldPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!