stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Duitsland » Von Wahlde/Van Wolde

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik zoek de ouders en verdere voorouders van Bernardus ( Bernd) of Joannes Bernardus Von Wahlde, geboren in bisdom Osnabrück , tussen 1782 en 1784. Wie helpt mij?

John R.van Wolde

Deze vraag van ene John R. van Wolde is door ene G. Karssenberg - en door anderen - voor een groot deel beantwoord op 28 september 2016...

G.Karssenberg


Voor de geinteresseerde meelezer De koning te rijk  dus hierbij de link; dáár s.v.p. verder reageren :

https://www.stamboomforum.nl/subfora/52/2/58393/0/johannesjoannes_bernardus_von_wahlde_uit_osnabruck

PS. Beste heer Van Wolde: op het Stamboomforum liever niet meerdere berichten "opstarten" met dezelfde vraag, dat is bijna zoiets als "forumvervuiling"; forumlezers besteden op die manier immers vaak kostbare tijd (moeite, aandacht) aan kwesties waarover allang gereageerd is, misschien wel op dezelfde voor de hand liggende manieren; allemaal verspilde energie. Is er naar uw smaak de vorige keer niet genoeg of niet volledig op uw -oude- vraag gereageerd, en u vindt dat het bericht inmiddels véél te ver is "weggezakt" om nog de aandacht te kunnen trekken van belangstellende helpers ? U kunt dan altijd zelf (eenmaal ingelogd!) vrij simpel aanhaken bij uw eigen oude bericht, nl. door er zelf onderaan op te reageren, en het bericht zo als het ware "een schop omhoog" in de lange lijst met huidige onderwerpen te geven: zó wordt het beter zichtbaar (hoger in de lijst), en komt het vandaag-de-dag weer lezers onder ogen.

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri VlasPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!