stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Duitsland » Duitse naamgenoten verhuisd naar Zuid Afrika

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Momenteel heb ik een boom van 3 Nederlandse broers uit Utrecht (van mijn Zeeland boom) in Zuid Afrika, maar ik vermoed dat er ook buitenlandse naamgenoten zijn gaan wonen. In mijn Amsterdamse boom heb ik oorsprong in Duitsland. Hoe kan ik erachter komen of er Duitse naamgenoten verhuist zijn naar Zuid Afrika?. De 3 NL broers heb ik kunnen linken aan hun ouders, maar ik heb niets waaraan ik kan linken in mijn Duitse tak (ik kan het nog geen boom noemen)

F. Reeders

Hallo mijnheer Reeders, hier kunt U grafstenen in Afrika zoeken.....http://www.eggsa.org/librarySearch/searchGraves.htmhttp://www.eggsa.org/librarySearch/searchGraves.htm

Marga Hinterholzer Heerholtz

Bedankt. Deze link kende ik al, maar ik zou eigenlijk een namenlijst moeten hebben van Duitse emigranten naar Zuid-Afrika. Of ik moet echt geluk hebben en een Zuid-Afrikaanse naamgenoot tegen komen met Duitse origine, zodat ik zijn Duitse origine hopelijk kan linken aan de zwakke boom die ik al gemaakt heb. Er zijn wel een berg Rheeders te vinden in Zuid-Afrika en die zijn geen familie.

F. Reeders

Goedendag.

 

Heb je ook namen?

Elisabeth


Met mijn 3 broers uit Utrecht (zie mijn andere posts) loopt het familiespoor een bijna dood. Garth Reeders, een aantal Jacobus Andreas Reeders, Johannes Hendrik Joseph Reeders, Petrus Hendrik Reeders en Hansie Reeders kan ik niet plaatsen. Jacob Nicolaas Reeders en Suzan Constance Reeders kwam ik ook tegen als Rheeders. Suzan Constance heb ik wel kunnnen plaatsen als zijnde een dochter, maar ze had ook een getuige met dezelfde naam die ik niet kan plaatsen.

Ik zie wel een Petrus, Johann en een Gerhard in mijn Duitse boom. Misschien is Garth een vereenvoudiging van Gerhard. Johann en Hansie kunnen ook wel een dergelijke relatie hebben.

F. ReedersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!