stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Santman/Hamburg

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Goedemiddag,

Ik ben op zoek naar een afbeelding van de geboorteakte/doopregistratie van Frans(z) Arn(h)old S(z)antman, geboren 1765 te Hamburg. Wie kan mij verder helpen?

Met vriendelijke groet,

Anita

Anita Vink-Berends

Helaas, nog geen antw. op u vraag. (Zal moeilijk zijn) Maria Regina Rob, geb./ged. ca. 1761 te Nijmegen en is op 28-05-1842 op 81 jarige leeftijd (?) te Nijmegen overleden. En ze hadden in ieder geval een dochter Elizabeth  (01-08-1811) geh. op 17-10-1844 te Nijmegen met ene: Henri van den Nieuwenhuijsen. En Frans Arnold Santman werd ook wel eens geschreven als: Francois Zantman.

DHv. E.

Ja, Dat is hem. Het Jaartal van zijn geboorte en zijn geboorteplaats heb ik uit zijn overlijdensakte uit 1844, waarin staat dat hij in Hamburg is gedoopt. Een eenvoudig rekensommetje maakt dat zijn geboortejaar 1766 makkelijk te berekenen is. Zijn huwelijk, kinderen en overlijden heb ik compleet in beeld, alleen zijn doopregistratie ontbreekt nog, vandaar mijn vraag.

Bedankt voor uw inzet,

Met vriendelijke groet

Anita

Anita Vink-Berends


Frans is overleden in militair Hospitaal te Zutphen. Uit zijn overlijdensakte van 1844 staat Hamburg als geboorteplaats gemeld. 

Verder heb ik alles van dit gezin compleet, alleen de geboorte/doopregistratie van Franz ontbreekt nog.

Met vriendelijke groet,Anita

Anita Vink-BerendsPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!