stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » wie kent de voorouders van Bennie Hofman



Profiel afbeelding

Wie kan mij helpen met de gegevens van de ouders van Bennie Hofman. Bennie is geboren in Stedum op Verder zijn er geen gegevens beshikbaar. Bij voorbaat dank voor uw reacties.

H Jonker.

hendrik jonker - 5 aug 2018 - 20:26

Beste heer Jonker,

Zoals u weet (of hoort te weten, als u al 1 jaar lid bent hier!) weet is het op het Stamboomforum  v e r b o d e n  om persoonsgegevens te noemen van mensen die (mogelijk) nog in leven zijn : zie de forumregels en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij mogen ervan uitgaan, dat u als lid dit ook toepast.

U noemt hier specifiek ene heer B.H. met naam en toenaam, geboortedatum en geboorteplaats.

- er zijn nog géén 100 jaar verstreken sinds die geboortedatum,

- en u laat ook géén bewijs zien dat die persoon overleden zou zijn (overlijdensakte, bijvoorbeeld).

U moet in dat geval dùs aannemen dat die persoon nog in leven is, dùs moet u zijn privacyrecht respecteren, en mag u diens persoonsgegevens niet hier noemen op het Stamboomforum -waar de gehele inhoud 100% via Google voor iedereen inzichtelijk is- en daarmee "op straat" laten komen. Van andermans privacy dient u af te blijven.

Wilt u daarom s.v.p. de familienaam, voornaam, geboorteplaats en geboortedatum van die heer B.H. w e g h a l e n  uit uw bericht, en ook uit de titel van uw bericht?

Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet,

Dimitri Vlas

Dimitri Vlas - 6 aug 2018 - 05:19


Weet u zeker, dat u in Duitsland moet zijn ?

kijk maar eens op de site: http://www.tent-ommen.nl/6970.htm

Uitgeschreven lid - 29 nov 2018 - 12:58







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu