stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Connemann opgelost



Profiel afbeelding

Beste forumleden,

Mede dankzij jullie tips is het me gelukt om de echtgenote en de vader op te sporen van de aan het eind van de Tweede Wereldoorlog vermoorde burgemeester van Heede Hermann Connemann. De eega is Margarethe Wegmann. De vader is Engelbert Connemann, geb. 4/11/1850, geh. met Catharina Brand en overleden op 15/11/1919 in Heede. Door deze gegevens vallen bijna alle puzzelstukjes op zijn plaats, echter bijna. Wat nog ontbreekt zijn de ouders van Engelbert en Catharina en die van Margarethe Wegmann. Graag jullie deskundige bijdragen/adviezen.

Groetjes,

Gerard Kuilman

gerard kuilman - 9 dec 2018 - 17:19

Jan Timmerman 053 - 10 dec 2018 - 13:37

Hoi Jan,

 

Fijn dat je hebt gereageerd, maar uit de reacties waarop jij doelt kan ik niet de gegevens halen die nog ontbreken. Maar als jij t anders leest graag je tips.

Gr.

Gerard

gerard kuilman - 10 dec 2018 - 20:55

In de link waar Jan naar verwijst worden als ouders van Margarethe Wegmann genoemd: Benedict Wegmann en Anna Adelheid Hegemann.

Johanna C. - 11 dec 2018 - 10:13


Beste jan en Johanna,

 

Jullie hebben helemaal gelijk vwb de ouders van Margaretha Wegman ! Dat krijg je wanneer je te gefixeerd bent op de "Connemanns".

Bedankt en sorry ! Resteert echter nog wel de prangende vraag wie de ouders/broers/zusters waren van Engelbert Connemann (4/11/1850) en zijn echtgenote Catharina Brand. Hopelijk is er iemand die mij ook wat hen betreft "uit de brand" kan helpen.

m.vr.gr.

Gerard

gerard kuilman - 11 dec 2018 - 17:55







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu