stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Dhr Beeckx gehuwd met Johanna Vanderveken


Profiel afbeelding

Ik ben sinds kort bezig met het opmaken van een stamboom en zoek naar info over mijn overgrootvader, dhr Beeckx:

Ik beschik over weinig info, ken ook zijn voornaam niet.

Info:

Dhr Beeckx was getrouwd met Johanna Vanderveken.  Samen kregen ze 4 kinderen (oa Colette, Alice), waarvan 1 als kind overleed (Georges).

Ze woonden samen in Sint-Pieters-Leeuw (en nadien in Buizingen?) (België).  Vermoedelijke geboortejaar: ergens tussen 1895 - 1907.

Dhr Beeckx is tijdens WO 40-45 vertrokken naar Duitsland en is niet meer teruggekeerd zijn naar zijn gezin.  Hij zou niet gestorven zijn in de oorlog.  Vermoeden is dat hij in Duitsland is blijven wonen.  Ondertussen zou hij wel overleden zijn.

Indien u info denkt te hebben over hem, gelieve mij dan te contacteren.  Alvast bedankt. :-)

Christine Machiels


Voor wat het waard is, ik vind geen Beeckx geboren te Sint-Pieters-Leeuw in de periode 1894-1902 (Familysearch). Ter aanvulling van bovenstaande, hoewel wellicht allang bekend bij vraagstelster, mocht iemand hier wat mee kunnen voor de vraag,

BEECKX, Colette, geboren op 17-01-1926 te Sint-Pieters-Leeuw, overleden op 09-09-2012 te Halle op 86-jarige leeftijd, weduwe van Vanzeebroeck Jules. Lid van OKRA, het atelier Huizingen en van Ziekenzorg. Overleden in het Algemeen Mariaziekenhuis. Huizingen, Sint-Jan de Doperkerk op vrijdag 14 september 2012.

Alice BEECKX, Résidence: Beersel, Date de naissance: 27/08/1932 (Sint-Pieters-Leeuw), Date de décès: 22/11/2016 (Beersel).

Peter SPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu