stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Ik zoek iemand “ Eva “ [opgelost]


Profiel afbeelding

Wie heeft gegevens over Eva ..............

 

***I.v.m. de AVG Privacywet is uw tekst door de moderator aangepast. Voor het vermelden van persoonsgegevens moeten zij aantoonbaar overleden zijn. Als u levende personen of nazaten zoekt, kunt u dit doen via Google, Social Media, de Telefoongids Nederland of telefoongidsen buitenland. Of vraag een persoonskaart aan bij het CBG van een overleden ouder. 2-4-2020 09:50:30***

W. Kuiper

JP Ouweltjes

Is zij al overleden? Zo u het niet weet is het in strijd met de regels zoals die op het forum worden gehanteerd. Anders zou u gebruik moeten maken van sociale netwerken.

Misschien weet iemand iets meer dan kan hij of zij dat rechtsteeks aan u berichten. Verder om overzicht bij de vragen te houden: vermeld tenminste plaats/regio en tijd/periode in de onderwerptitel.

mvg-Ben

Ben Wegman

***I.v.m. de AVG Privacywet is uw tekst door de moderator aangepast. Voor het vermelden van persoonsgegevens moeten zij aantoonbaar overleden zijn. Als u levende personen of nazaten zoekt, kunt u dit doen via Google, Social Media, de Telefoongids Nederland of telefoongidsen buitenland. Of vraag een persoonskaart aan bij het CBG van een overleden ouder. 2-4-2020 09:50:18***

Yolanda Lippens

Bedankt

W. Kuiper


Hallo, Helaas te snel bericht geplaatst en niet gelezen wat de voorwaarden zijn. Beetje stom van me. Maar in ieder geval bedankt dat u het zo heeft opgelost. was voor mij de eerste keer dat ik zag dat je ook voor Duitsland vragen kon stellen, was wat e optimistisch.

Nog maals Dank

W. KuiperPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu