stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » op zoek naar Anna Cichowski opgelostProfiel afbeelding

Goedenavond,

Ik ben op zoek naar de aansluiting.   Ik ben op zoek naar de moeder van Marianne Cichowski (1931) en Hannelore  Cichowski(1930).   Beiden waren geboren in Koln. Ik denk dat hun moeder Anna Cichowski heette.  Vermoedelijk gingen Marianne en Hannelore naar de weeshuis Sulz gegaan nadat hun moeder overleed.  Vermoedelijk was Anna in de periode 1900 en 1910 geboren.  Ik denk dat ze uit Polen kwam of haar familie uit Polen kwam. Marianne Cichowski was getrouwd met Louis Cleassen die in België woonde.  Beiden zijn al overleden. Hannelore was getrouwd met Rene Florquin, die uit Antwerpen kwam.  Beiden zijn ook al overleden. Ik zie dat er veel Anna Cichowski in Duitsland en Polen waren.   Ik kon de juiste Anna niet vinden. Zou iemand mij willen kunnen helpen?

Weet iemand waar ik de documenten kan vinden? 

Hartelijk bedankt,

Met vriendelijk groet,

Sanny

sanny van der schoot - 14 jan 2022 - 17:12

Heeft u al navraag gedaan bij het Historisches Archiv Köln; er zijn 2 niet-gedigitaliseerde archieftoegangen voor het Kinderheim in Sülz [hier en hier]

Peter B - 14 jan 2022 - 20:02


Peter,   

Nee nog niet,  bedankt voor uw tip. 

Ik ga aan de slag.

Mvg Sanny

sanny van der schoot - 16 jan 2022 - 11:19De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu