stamboomforum

Forum logoMilitairen » Oproep: gefotografeerde stamboeken



Profiel afbeelding

Eerder heb ik in dit stamboomforum gevraagd naar mensen die mij konden helpen met het zoeken naar gegevens over een van mijn voorvaderen, Herman van den Brand, die in het Franse leger gediend heeft bij het 14e bataljon artillerie-trein. Ik denk dat deze zoektocht te eng is opgezet. Daarom zoek ik nu naar alle wetenswaardigheden van de soldaten die samen met hem in Franse dienst zijn geweest uit de kantons Waalwijk, Heusden en Bommel (Zaltbommel). Ik weet dat je daarvoor moet gaan zoeken in de stamboeken die in Vincennes worden bewaard.

Om dubbel werk te voorkomen, wil ik graag in contact komen met mensen die in de afgelopen jaren  naar Vincennes zijn geweest en daar stamboeken hebben gefotografeerd. Misschien kunnen we dan van elkaars werk profiteren. Wellicht kunnen hier later ook anderen gebruik van maken.


Bart van Helvoort, Ammerzoden

B.v.Helvoort - 21 mar 2012 - 16:31

Bent U al bekend met http://home.12move.nl/~vt020415/home.html (stamlijnen van families van de(n) Bran d / t / dt uit de omgeving Heusden - Vlijmen e.o. van mijn neef  Bert van den Brandt?

Daan Eras - 4 apr 2012 - 00:17


De gegevens over Herman van den Brand die staan in de betreffende stamboom zijn mij bekend. Toch bedankt dat je mij naar deze stamboom verwezen hebt.

Indien iemand "gefotografeerde stamboeken" heeft, kan hij ook persoonlijk met mij contact opnemen via de gegevens in mijn profiel.

Bart van Helvoort

B.v.Helvoort - 7 apr 2012 - 13:49







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu