stamboomforum

Forum logoMilitairen » verzoek


Profiel afbeelding

Wie zou voor mij in het NA de conduitestaat van mijn grootvader Kornelis Homma, stamboeknr. 48629 kunnen opzoeken? Hij is in 1894 als remplacant naar Indie gegaan en heeft gevochten in Atjeh. bvd. [e-mailadres verborgen]

Kees Homma

Teneinde evt misbruik te voorkomen kunt u uw e-mail adres wellicht beter verwijderen. Men kan met u in contact komen door op uw naam onder uw bericht te klikken en te kiezen voor -neem contact op.

Dan nog een verzoekje. Kunt u de onderwerptitel iets uitbreiden zodat uw vraag onderscheidend wordt? Vermeld tenminste een naam en bv stamboekinschrijving bij NA oid. Om de onderwerptitel aan te passen kunt u in uw eerste bericht rechtsonder kiezen voor bewerk. Daarna de tekst evt aanpassen. Bedankt.

mvg-Ben

Ben Wegman

Ik ben vanochtend gelijk op mijn fiets gesprongen.

Ministerie van Koloniën: Stamboeken en pensioenregisters Militairen KNIL Oost-Indië en West-Indië » Inventaris nr. 252, Scan: 179

Daarvoor

Stamboeken Marine » Inventaris nr. 497, Scan: 211

Frank Fransz


Beste Frank,

bijzonder bedankt voor deze supersnelle reactie. Hiermee kan ik mijn documentaire over het leven van mijn grootvader eindelijk voltooien.

gr. Kees Homma

Kees HommaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu