stamboomforum

Forum logoMilitairen » Familie hes


Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar familie hes 

   O.a plaatsen Wognum  Velsen beets enz.

Angelique hes

Ik denk dat u specifieker moet zijn. Wat weet u zelf al? En wat is de link met dit forum over militairen?

JP Ouweltjes

Ene A.A.G. Smit schreef in 1999 (98 pag.): "Stamboom van het geslacht Hes" - zie "Google" via: "Hes" Wognum.

G. Karssenberg


Hallo Angelique, zoals J.P. Ouweltjes al schreef, dat we wel meer gegevens moeten hebben, om verder te kunnen zoeken. Alleen maar de familienaam: Hes, en wat plaatsnamen komen we amper verder.

De familienaam: Hes komt alleen al in Nederland voor met 16883 resultaten, waarvan 4801 alleen al in Noord-Holland.

Inderdaad, in Wognum (N.H.) komen er wel wat familie leden voor, zoals een Pieter van 03-12-1870, (ongeh. overl.1920), Teunis van 04-04-1831 en ook een Jan, geb. te Oudorp (geb./ged./ca.1774) huwde 1815 te Wognum met ene L. (K) Mooij en in het jr.1828 met ene T. Mettes te Wognum. Enz. enz.

En een Klaas Hes, (23 jr.) huwde te Beets op 20-04-1879 met de 23 jarige Aagje Ubbels. Overl. 1927.

En een Gerrit Hes, geb. 1886 te Velsen, geh. in het jr. 1909 te Velsen met ene Aplonia Bakker. Zijn ouders waren: Roelof Hes geh. (1860 te Assendelft) met ene: Maartje Roos

Dus u ziet wel, dat het alleen al in N.H. een onbegonnen werk is met zo'n 4801 familie namen: Hes. Dus wat meer informatie, wat u zelf al heeft onder zocht.

Samengevat het zijn tot nog toe allemaal losse personen, u kan beter (van wat u onderzocht heeft) en waar u van denkt dat het juist is, dan plaatst u gewoon de door u onderzochte laatste gegevens. Zodat we mogelijk u, daar mee verder kunnen helpen. In ieder geval niet van die lossen personen.

En ook wat G. Karssenberg schreef, u plaatst u vraag onder de Fora Militairen ?, wat zijn hier van uw raakvlakken ??

DHv. E.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu