stamboomforum

Forum logoMilitairen » Nederlandse Militair in Suriname ca 1957



Profiel afbeelding

Hallo allemaal,

Ik hoop dat dit forum nog actief is en mij kan helpen. Ik ben op zoek naar mijn vader van wie helemaal niets bekend is; geen naam, geen foto, helemaal niets! Het zou mij (emotioneel) te ver voeren om het hele verhaal wéér uit de doeken te doen maar naar wat ik mij heb laten vertellen moet het een Nederlandse militair zijn geweest die rond 1957 in Suriname gelegerd was (ik ben in september 1958 geboren). De naam van mijn moeder was Merléne.

In mijn zoveelste, wanhopige zoektocht heb ik besloten mijn DNA te laten testen via MyHeritage. Misschien naïef maar ik dacht dat ik door de 20% Afrikaanse roots weg te schrappen en matches van mijn overige etniciteiten te vergelijken, ik op een spoor zou komen. Helaas is het mij niet gelukt. Mijn vraag is nu weet iemand hoe ik dat matches beter kan vergelijken of is er een andere manier om te zien welk deel van mijn DNA van mijn vader afkomstig moet zijn?

Alvast bedankt!

Gerda Defares - 21 mar 2020 - 03:40







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu