stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

ErvaringTruus Knijnenburg heeft veel ervaring/kennis van Stompwijk, zie ook OudStompwijk.nl, een Stompwijkse vraag is altijd welkom en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringJos Schulten heeft veel ervaring/kennis van de genealogie van de familie Schulten met roots in het Duitse Südlohn en Oeding en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringR. van der Lee heeft veel ervaring/kennis van heraldiek en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringCorry heeft veel ervaring/kennis van Doe onderzoek in/naar de oude gemeente Doniawerstal en ben bereid kennis te delen/iets op te zoeken. en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.