stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

Boek/tijdschriftH.G. (Guus) Strormann heeft div. notariële documenten beschikbaar van fam. Erkelens (Den Haag; 1910-1930) en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringF.H.T.Bos heeft veel ervaring/kennis van Wie kan mijn helpen ik bn op zoek naar gegeven van Petronella Bos geboren 21-10-1919 overleden 1971 en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
WebsiteWim Jansen52 is lid van Op zoek naar foto's voor mijn stamboom en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Ervaringh.j.a. Kersten heeft veel ervaring/kennis van wie kan mij helpen de gegevens rondom het huw. van Robert Risse met Johanna Maria van Hoogstratenb en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.