stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

Boek/tijdschriftIndie van Lieshout heeft Grote Historische Topografische Atlas van Limburg 1901-1906 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Boek/tijdschriftIndie van Lieshout heeft Historische Topografische Atlas van Noord-Brabant 1836-1843 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Boek/tijdschriftIndie van Lieshout heeft Die Einwohner von Maudach, 1268-1875 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
CD/DVDIndie van Lieshout heeft Genealogie uit Limburg 2014 CD (België) en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.