stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

ErvaringPeter Waterkoort Ginalski heeft veel ervaring/kennis van Ik heb foto's en informatie over familie Waterkoort en de Duits-Poolse familie Ginalski en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringA Blokpoel heeft veel ervaring/kennis van Voor vragen over de namen: Blokpoel, Dourlein, Carol en Ribbens en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringJan Boslooper heeft veel ervaring/kennis van Gegevens familie van den Bosc, Boslo(o)per, Kamerling en van Wijngaarden. en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringJan Boslooper heeft veel ervaring/kennis van Veel kennis met familie van Den Bosch, Bol en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.