stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

Ervaringde ruiter heeft veel ervaring/kennis van Ik bezit foto's van de fam Ruys en de daar bij behorende Fam Kersten wie maak ik blij. en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringP. den Os heeft veel ervaring/kennis van Onderzoeker van Kamp Amersfoort en bereid het verblijf als gevangene in het kamp op te zoeken. en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringLuca van Delden heeft veel ervaring/kennis van De familie Verbeek, van harberden en diverse meer. Stuur gerust een mail lucavandelden@gmail.com en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Boek/tijdschriftCarmen heeft het tijdschrift "Gens Nostra", periode 1946-1995 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.