stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

ArchiefFrans Rademaker woont dicht bij Stadsarchief Amsterdam en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
CD/DVDJop heeft Nederlandsche Leeuw 1883-2008 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
CD/DVDJop heeft Algemeen Nederlandsch Familieblad 1883-1905 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
CD/DVDJop heeft Nederland's Adelsboek 1903 t/m 1987 / Nederland's Patriciaat 1910 t/m 1997 en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.