stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

Ervaringmst heeft veel ervaring/kennis van Heb heel veel informatie over Leiden, en Hugenoten. en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Boek/tijdschriftJochem Kornalijnslijper heeft Een paar dozen genealogische tijdschriften, veel Gen Lias en genealogische jaarboeken gratis. en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringRob van het Groenewoud heeft veel ervaring/kennis van surinaamse creoolse stambomen en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Websitesylvia neeson is lid van ancestry dna en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.