stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
Boek/tijdschriftVan Dyck Lodewijk heeft Geschied- en Aardrijkskundig woordenboek der Belgische gemeenten, tweede, bijgewerkte uitgave en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringFrank Bakkum heeft veel ervaring/kennis van ca. 90.000 records DTB Midden- en Noord-Kennemerland vrij beschikbaar en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringRodion Farjon heeft veel ervaring/kennis van de familie Farjon in Nederland en de Amsterdamse Stechmans en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.