stamboomforum

Vriendendiensten

Heeft u veel ervaring met oude handschriften? Heeft u een boekenreeks of CD met interessante genealogische informatie? Woont u dicht bij een archief waar u geregeld heen gaat? Wellicht dat u dit kunt delen met anderen, zie het als een vriendendienst!

Het Stamboom Forum is een online sociaal netwerk voor genealogen. Alle leden kunnen genealogische vriendendiensten opgeven die ze bereid zijn te verlenen aan andere genealogen, aan alle leden van het Stamboom Forum of de vriendenkring. Bekijk het overzicht met de geboden vriendendiensten door leden of door uw vriendenkring!


Recent toegevoegde vriendendiensten

Boek/tijdschriftHans van Duijnhoven heeft Ik lees/spreek Deens, woon in Denemarken, ik kan evt. helpen in/met deense archieven en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets in op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ArchiefTom Brouwers woont dicht bij Tilburg/Eindhoven/'s-Hertogenbosch/Venlo en is bereid hier voor Stamboom Forum bezoekers iets op te zoeken. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringRobert Hofman heeft veel ervaring/kennis van Kennis van oorlogsarchieven (met name 1940-1950) en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.
ErvaringTruus Knijnenburg heeft veel ervaring/kennis van Stompwijk, zie ook OudStompwijk.nl, een Stompwijkse vraag is altijd welkom en is bereid dit voor Stamboom Forum bezoekers in te zetten. Het staat u vrij hierover contact op te nemen.