stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 172

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

De foto komt uit het familie album van Fam. Frans de Jongh en Net van Mourik, verdere gegevens zijn bij ons niet bekend.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Welke mensen staan er op, wat zijn de gegevens van het schip en waar is de foto gemaakt. Ook belangrijk is de familierelatie tussen de mensen op de foto en onze familie.

Steekwoord(en)

Scheepvaart Raamsdonk België de Jongh van Mourik Broeders Salvator. 

Vraagsteller

Ab de Jongh





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


hoi even iets zeggen maar kan er goed naast zitten ik vind de gezichten heel veel op de familie goorden lijken maar kan het niet met zeker heid zeggen als dit zo is dan zijn het de kinderen van johannes goorden en adriana de veth zei woonde op een schip en vervoerde voornamelijk turf en kolen veder deed johannes of wel jan scharen slijpen en kruisbeelden maken van hout met allerlei timmer atributten er aan wat ik weet is als dat er een zoon was die gehuwd was met een net maar precies weet ik het niet groetjes rina

rina

Op het schip zie je staan: LG.7/54 B.54 en dan een 7 lijkt het en misschien staat er nog een cijfer of teken achter de meest linkse persoon. Aan de hand hiervan kan je misschien achterhalen van wie het schip was en wie de personen op de foto zijn. Er was laatst een bericht over schepen op het forum; ik weet niet meer in welke rubriek het was. Apollonia.

Apollonia

Ik heb het even voor je opgezocht. Forum: Servicedesk, bericht scheepsmetingsbrieven van R. Stroomberg met daarop antwoorden. Je kan dan zoeken op http://www.lvbhb.nl/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=911:database-liggers-scheepsmetingsdienst-&catid=112&Itemid=137%20 en http://www.lvbhb.nl/LSD/top/common/ZoekInLiggers_01.php Ik heb er zelf niet op gezocht, maar je kan op het genoemde bericht lezen dat er goede resultaten zijn gevonden via deze sites.

Apollonia

Heeft u ook een suggestie?