stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 1719

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

De vrouw met de baby op haar schoot is Anthonia Zuijdervliet (getrouwd met Leonardus Persoon, hij staat links, met dikke donkere snor en pijp). De foto is waarschijnlijk in/rond Naaldwijk (Westland) gemaakt. De baby is geboren 25-08-1915 en is hoogstwaarschijnlijk Anna Maria Geertruida Persoon, het jongetje op de grond Gerardus Leonardus Persoon, geboren 1914, (getrouwd met Stien van Kleef)

Vraag over deze afbeelding gesteld

Wie weet wie de andere mensen op deze foto zijn? De twee jonge kindjes zijn hun kinderen, de rest zou personeel kunnen zijn? Gezien de baby zou deze foto ergens laatste kwartaal 1915 gemaakt kunnen zijn.

Steekwoord(en)

Zuijdervliet Naaldwijk Persoon Westland 

Vraagsteller

Nathalie Persoon





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 2 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Wat ik bijzonder vind: Waarom 4 volwassen mannen op de foto en 1 vrouw? Het zijn dus niet 2 gezinnen, dus ter ere waarvan dan de foto gemaakt? 

Ruumpol

Opa Persoon is de man met donkere snor, links (dat had ik hierboven er even bij moeten schrijven). De twee kleine kinderen zijn de eerste twee kinderen. De rest is personeel, denken we. Opa Persoon had een druivenkas, ze woonden in een boerderij daar waar nu het Carlton Tuincentrum in/bij 's Gravenzande staat :) 

Nathalie Persoon

Heeft u ook een suggestie?